j00t каза:
Аз пък гледам "Pinky and the Brain". Сууупер скука е филмчето, а като се сетя с какъв интерес съм го гледал като малък.Тю!
tru dat. Просто в големи дози идва малко тежко.
Пробвай Freakazoid.

You can't stop the signal.
j00t каза:
Аз пък гледам "Pinky and the Brain". Сууупер скука е филмчето, а като се сетя с какъв интерес съм го гледал като малък.Тю!
tru dat. Просто в големи дози идва малко тежко.
Пробвай Freakazoid.

Рот, от край време се карам да го изтегля, но все забравям, щот се разсейвам с някакви глупости. Кхухуху!
Мерси за подсещането. Иначе съм започнал "Ед, Едд и Еди"! Супер доброто филмче. Страхотни идеи, а и анимацията си е "фецка"!! Крава и пиле също ме кефят много. По драматургия трябваше да пишем за любима анимация и аз писах за нея. Преподавателя ме погледна над очилата след описанието за летящите задници.

Мен пък Ед Едд и Еди пък нещо не може хич да ме изкефи, нито като анимация, нито като сюжети... Малко, прекалено дебилно (and not in a good way) ми идва. Виж ся Крава и Пиле си е друга вафла
Ем, знаеш, че на мен дебилните филмчета ми идват супер.

в момента гледам всичките сезони

meko kazano sym zaribena

Брип! Чувствам се глупав, че продължавам да следя "Изгубени"... Сериалчето се изгуби... съвсем.

Трябваше да го кръстят "WTF" тоя сериал
Epic Win, Марто

Като свърших Kamen Rider: Dragon Knight изгледах целия Life with Louie, на който най-накрая му намерих всичките епизоди. Гениално е това филмче.
Изгледах и Justice League: Crisis on Two Earths, който откъм някои дизайни на героите ми хареса, но като цяло беше глупав.
Едовците и аз не ги харесвам, но Freakazoid е ненормално яко. The Tick също радваше доколкото си го спомням...
Какъф е тоя филм с Итън Хоук?

orehovka каза:
Какъф е тоя филм с Итън Хоук?![]()
За вампири,
мен лично други ми бяха очакванията,
не ме впечатли толкова колкото мислех!
orehovka каза:
Какъф е тоя филм с Итън Хоук?![]()
Хубав
DEF каза:
За вампири,
мен лично други ми бяха очакванията,
не ме впечатли толкова колкото мислех!
На мен лично адски ми хареса, супер разпускащото и неангажиращо филмче (и на града бяха придали готина визия, като от музикален клип леко такова)
За втори път. Гениален и никакви шесткраки понита и сини фърита не му тр-ASSUMING DIRECT CONTROL
Wayne's World
The Boondock Saints 2: All Saints Day

Супер добър! Бях адски скептично настроен, предвид това, че първата част беше просто жестока. Втората не е по-добра разбира се, но си заслужава.

golden boy!

Кротко, мола.

orehovka каза:
Кротко, мола.![]()
Кой Мол? CCS, Mall Sofia или тоя дето е зад Плиска?
AAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!!!! Шерлок Холмс!!!!! Леле, нямам думи да опиша вълнението си!!!
:woot:
:woot:
Много готин филм Жени, чаках го от няколко месеца
И бая му се изкефих
The Rocky Horror Picture Show
Focken' awesome!

Любо, "the men who stare at goats" на кино ли го гледа? минал ли е вече по кината, че сега го няма...
RSS емисия за отговорите по темата
Трябва влезете, за да напишете отговор.
Comics Bistro :: Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg