Comics Bistro — Форум » На чаша кафе

 1. Dragunoff

  Администратор
  Joined: Дек '08
  Posts: 726

  offline

  В.Търново е третият град(след Варна и Бургас), където ще покажем изложбата Comics Sans Sens. Нашите приятели от клуб "Таралеж" са домакини на събитието, като изложбата ще може да бъде видяна там от 10 до 16 януари. Заповядайте на откриването от 18:30 на 10 януари и на поредният (осми) Велик Търновски комикс-джем от 15:00 на 11 януари.

 2. TheWitch

  Член
  Joined: Сеп '17
  Posts: 5

  offline

  Kapere.com – голямо разнообразие от дамски обувки за всеки вкус. Разгледайте нашите стоки. Често пускаме по-ниски цени на някои артикули, за да могат клиентите да са доволни. Следете ни постоянно, за да не изпуснете намаленията.
  Магазин Stemago – Онлайн магазин за аксесоари за телефони, електроника и др. Издирвате стилни подаръци за мъже? При нас ще намерите голямо разнообразие от играчки за мъже и жени. Погледнете нашите интересни предложения.
  BgTelefon – Онлайн магазин за телефони на ниски цени, неразпечатвани и с 2 години гаранция. Направете своята поръчка на Apple iphone 8 още сега. Погледнете и другите ни предложения: CAT, HTC, ASUS.
  В онлайн парфюмерия Fragrantico.com ще откриете огромно разнообразие на парфюми за жени и подаръчни комплекти. При нас ще попаднете на над 1000 продукта, подредени в категории. Единственото, което оставяме на потребителите, е избора.


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg