Comics Bistro — Форум » Туториъли, конкурси, обяви

  1. Andrey358

    Член
    Joined: Мар '13
    Posts: 1

    offline

    Здравейте, казвам се Андрей и съм автор на Si-fi книгата "Звездни Асове", която се надявам да публикувам в скоро време. В момента съм на етапа на който си търся художник за корицата и евентуално няколко вътрешни илюстрации. Не съм сигурен дали това е подходящия форум (все пак става дума за комикси), но ми се струва, че тук има доста талантливи хора които биха се заинтересували. Заплащането което предлагам за извършения труд е "по договаряне" поради простата причина, че никога до сега не съм наемал художник и нямам точна представа колко би струвало това.

    Малко повече информация за самия проект. "Звездни Асове" е история от типа "космическа сага". Действието се развива в бъдещето предимно в космоса. Главният герой Алекс, тъкмо е навършил 18 години. Негова мечта е да бъде пилот на космически изстребител, и за това след гимназията постъпва в космическия флот на "Земния Съюз". Там се среща и с останалите герой от книгата. Във вселената на "Звездни Асове" съществуват още две раси, Марайте- приятели и съюзници на хората и Аркусианците, които са техни смъртни врагове. Поради добрите си резултати на приемните изпити, Алекс е приет в Седми Флот, който е разположен именно на граничната плоскост разделяща пространстовото на Хората и Аркусианците.

    За повече подробности тук са първите две глави от книгата. Не са редактирани и има грешки за което моля да ме извините:
    http://dox.bg/files/dw?a=804bcadece

    Какво ще искам от художника? Централно място на корицата трябва да се заема от космически изтребител, с какъвто летят главните герой в книгата. Обаче не мога да карам всеки който иска да участва в този конкурс да рисува проект на корицата тъй като в крайна сметка ще избера само един. Така че в тази тема или на имейл, можете да ми пращата ваши работи, дори да са по-стари, колкото да се запозная със стила ви. Силно препорачително е рисунките да са на тема космически кораби, тъй като това е което ме интересува. Ако нямате такива, но все пак искате да участвате ще се наложи първо да нарисувате малко космически апарати, тъй като дори да ми пратите много красив пейзаж на алпите, това няма да ми даде нужната информация за това дали можете да се справите със задачата.

    Не съм поставил някакъв краен срок за изпращане на работи, но все пак мисля най-късно до две седмици да съм готов с избора на худижник.

    Рисунките можете да ми пращате на имейл: andro.vlog.videos@gmail.com или директно да ги поствате в тази тема. Успех

  2. orehovka

    мускетарка
    Joined: Дек '08
    Posts: 1 654

    offline

    Според скромното ми мнение е хубаво и да споменеш с какъв бюджет разполагаш. Хората, които се навъртат тук, в повечето случаи са надскочили етапа, в който работят безплатно движени от ентусиазъм.
    Иначе - успех! Колкото повече българска литература - толкова по-добре.

    Gangnam style!
  3. Rotorblade

    Член
    Joined: Май '09
    Posts: 1 339

    offline


RSS емисия за отговорите по темата

Отговор

Трябва влезете, за да напишете отговор.

Comics Bistro — Форум | Задвижван от bbPress | Дизайн и поддръжка от Ивайло Драганов | Хостинг от ICN.Bg