| Изгубена парола?

Комиксът „Бяс“ от Иван и Сибила Коритареви най-сетне на пазара!

Несъмнено събитие на българската комикс-сцена – графичната новела“Бяс“ беше официално представена на 20 август в София

Плакатът от представянето на "Бяс"

Несъмнено събитие на българската комикс-сцена – графичната новела“Бяс“ по сценарий на Сибила Коритарева и нарисувана от Иван Коритарев вече е на пазара. На 20 август в заведението „Salt & Pepper“ в София се състоя и официалното представяне. Там посетителите имаха възможността да се срещнат с авторите и да закупят книгата, както и мърчандайза около нея на промоционални цени.

Книгата ще може да се закупи на български, английски и френски. Състои се от 64 страници, с твърди корици и CD, и вече е достъпна на българския пазар. Промоционалните цени са валидни и при закупуване онлайн, а докато сайта на издателството не е стартиран, може да се поръча и по е-поща като се попълни формуляра  за поръчка.

Издателство Grozen Entertainment (Грозен Ентретейнмънт) се погрижи към комикса да се появи и първата българска екшън-фигурка, изработена в Китай, която ще плува към България повече от месец преди да се появи на родния пазар през октомври.

Също така, книгата се подготвя и за iPad и iPhone, и до месец ще бъде на линия в сайта на Apple.

Поглед върху изданието и съпътсващият мърчандайз

Към комикса има дрехи, чаши, пъзели, дори – mouse pads. Сайтът на издателството ще е готов и пуснат онлайн на www.grozenentertainment.com най-късно на 1 Септември 2011г., като междувременно на този адрес е заредена временна визия, която всеки може да задраска, стига да иска.

Още със старта му ще има обявени 4 международни конкурса, а бонусът е, че е предвиден и международен арт-форум, който от две години събира предварителна аудитория от най-добрите художници на Франция, Белгия и Америка. Снимки и повече информация по останалите проекти на комикс издателството можете да намерите във Facebook.

И още нещо особено интересно – за „Бяс“ е създаден и саундтрак – песента „Път“ на Йоко, като в клипа са използвани кадри от комикса.

Tags: , , ,

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2024 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!