| Изгубена парола?

‘GROZEN ENTERTAINMENT’ набира художници и сценаристи на комикси

Амбицията е да се издадат шест книжки, всяка от които да бъде с качество не по-ниско от ‘Макрокомикс’ на Disney, американския ‘Mad’ или списанието ‘Cartoon Network’ – но с български историйки и собствен стил. Списанието ще е посветено на това да покаже качествения арт, който се твори днес в България – дигитално или на ръка – под формата на комикс или илюстрации.

http://www.grozenentertainment.com/

‘GROZEN ENTERTAINMENT’ е издателство, анимационно и комикс студио, чиято дейност на този етап е съсредоточена в издаването на артбук поредици с арт от съвременни български художници, творящи по света и в България; комикс-книги, рисувани от българи; артбукове на съвременни български аниматори, работещи у нас и в чужбина; комикс-списания; както и десетки книги с готини илюстрации – отново от българи.

До месец, сайтът ни ще е съвсем готов и ще заработи със собствен арт-форум.

Най-новият ни проект е комикс-списание от 6 броя, 128 страници, формат А5. Пусков срок: януари 2011г.

Амбицията на издателството е всяка книжка да бъде с качество не по-ниско от ‘Макрокомикс’ на Disney, американския ‘Mad’ или списанието ‘Cartoon Network – но, с български историйки и собствен стил. Списанието ще е посветено на това да покаже качествения арт, който се твори днес в България – дигитално или на ръка – под формата на комикс или илюстрации.

Моля, изпратете на e-mail: grozen@abv.bg завършено превю на комикс-проектите, с които бихте искали да вземете участие – в ниска резолюция, разбира се. Както и информация за самите проекти: 5-6 реда концепция; колко рисувани страници са необходими за развитието на цялата история; дали са еднократни комикси от по 2-3 страници или са по-дълги комикс-романи (и двата варианта са ок), които могат да се реализират в рамките на 6 броя; както и някаква що-годе реална оценка за сроковете, нужни за изработването на целия комикс.

Срок за изпращане на предложения: 30 май

Ако не сте рисувач на комикси, но за сметка на това се оценявате като добър илюстратор, не се колебайте да ни изпратите портфолиото си – за да ви имаме предвид за проектите, по които работим.

А ако имате други предложения за комикс-проект – голям комикс-роман например – добре сте дошли!

Tags: , ,

1 мнение


  1. georgi nedelchev gospodinov

    Здравеите много бих искал да видите мои рисунки,публикувал сам много мои скици в профила ми вав facebook- georgi_gospodinov@yahoo.com ще се радвам ако ги разгледате и да ми кажете мнение :) чакам отзиви в пощата си :)

Напиши мнение

:) =) :D :lol: ^_^ :wink: :( :eek: ;-( x| :p =] 8) :woot: :silly: :-| :ermm: :unsure: :-/ :sick: :angry: :blush: :love: :kiss: o:) 0.o :dizzy: 0_o :whistle: :sleep: :rightful: :bandit: :ninja: :evil: :alien: :arrow: :!: :?: :mrgreen:

Comics Bistro © 2007 - 2024 Всички права запазени
Съдържанието на сайта е собственост на съответните негови автори и не може да бъде разпространявано без изричното им съгласие.
Разработено от Ивайло Драганов | Подкрепете ни!